vera93 Posted August 19 Share Posted August 19 Привіт, вейпери! Хочу підняти тему про новинку серед под-систем — Elf Bar ELFX. Це пристрій, який уже встиг привернути увагу багатьох, і я б хотіла дізнатися ваші враження та досвід використання. Як вам цей девайс? Чи відповідає він вашим очікуванням? Основні характеристики Elf Bar ELFX: 1. Компактність і дизайн: Пристрій має елегантний і стильний вигляд, доступний у різних кольорах. Він досить компактний, що робить його зручним для використання на ходу. 2. Ємність батареї: Elf Bar ELFX оснащений батареєю на 1000 мАг, що дозволяє користуватися пристроєм цілий день без підзарядки. 3. Система заправки: Зручна топова система заправки дозволяє легко заправляти картриджі, не знімаючи їх з батарейного блоку. 4. Регулювання повітряного потоку: Вбудований регулятор дозволяє налаштувати інтенсивність затягування під свої потреби. 5. RGB-підсвічування: Додатковий стильний елемент — пульсуюче RGB-підсвічування, яке показує рівень заряду батареї і додає пристрою індивідуальності. Підсвічування можна вимкнути, якщо воно не потрібно. 6. Потужність до 30 Вт: Підтримує різні стилі паріння, від MTL до RDL, забезпечуючи насичений пар і глибокий смак. Мій досвід: Особисто мене цей под вразив своєю простотою у використанні та потужністю. Elf Bar ELFX зручно носити з собою, і навіть при активному використанні батареї вистачає на цілий день. Смакопередача дуже чиста і насичена, особливо з рідинами типу Hype чи Octobar. А які ваші враження від Elf Bar ELFX? Які жижі ви використовуєте? Чи задовольняє вас автономність і смакопередача цього пристрою? Давайте ділитися своїм досвідом, порадами і рекомендаціями! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts